Hoe het werkt

Het aanmaken van een Crolinq Campagne is redelijk eenvoudig. Je upload een video naar Youtube of Vimeo en plakt de link van de video in een Crolinq campagne. Vervolgens kies een lay-out, stel je de kleuren in en upload je een logo.

Je typt nog een begeleidende tekst in en geeft de landingspage op waar aan het einde van de video naar toe verwezen moet worden. Heb je dat gedaan? Dan creëert Crolinq een nieuwe videolink die je kunt plakken in een organische post op Linkedin en Facebook. Of als je de video liever wilt afspelen vanuit jouw nieuwsbrief of website, gebruik de door Crolinq gegenereerde embedded code.

Waarom je dit wilt?
Hoeveel conversiegerichter kun je het hebben? Een kijker ziet jouw video over een product, dienst, event of goed doel en wordt daarna meteen doorgestuurd naar een website om het product te kopen, de dienst af te nemen, zich aan te melden voor een event of om te doneren aan het goede doel? Veel beter kun je het qua conversie niet doen.

Let op! Crolinq campagnes werken alleen met organische posts op Linkedin en Facebook of ge-embed in jouw website of nieuwsbrief. Het is dus niet bedoeld om te gebruiken in betaalde advertenties. Wel kun je natuurlijk je organische post promoten voor wat extra bereik.