Cases

Crolinq wordt gebruikt door organisaties als Spieren voor Spieren, Robbshop, Gilze en Rijen, Paypen, Mourik en Counter Collective om meer conversie uit hun video-campagnes te halen.

Want hoeveel conversiegerichter kun je het hebben? Een kijker ziet jouw video over een product, dienst, event of goed doel en wordt daarna meteen doorgestuurd naar een website om het product te kopen, de dienst af te nemen, zich aan te melden voor een event of om te doneren aan het goede doel? Veel beter kun je het qua conversie niet doen.

Bekijk de cases! 

Geld inzamelen tijdens corona.

Spieren voor Spieren zamelt geld in om wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van spierziekten te financieren. Tijdens de coronagolf van 2021 zochten ze samen met voetballer/coach Frank de Boer naar een manier om de voetbalsport hiervoor in te zetten.

Omdat bij wedstrijden geen toeschouwers werden toegelaten, werd het publiek gevraagd virtuele kaartjes voor een wedstrijd te kopen. De opbrengst ging naar Spieren voor Spieren. Crolinq werd ingezet om een korte promo video voor deze actie te laten doorverwijzen naar de donatiepagina. Op deze manier werd de grootste USP van Crolinq optimaal benut: video naar pagina zonder te klikken!

> Bekijk de campagne pagina

Een ‘slimme dimmer’ nog slimmer verkopen

Robbshop is een online domoticawinkel. Online conversie is de basis van hun succes. Zij gebruikten Crolinq om de bezoekers van sociale media naar de webshop te krijgen.

Omdat klikken op een Crolinq de kijker automatisch in een branded omgeving brengt, was hun ‘slimme dimmer’ aanbieding een ‘instant succes’.

> Bekijk de campagne pagina

Dit is een case waar we heel trots op zijn. De gemeente Gilze en Rijen had moeite om bepaalde vacatures vervuld te krijgen. Om meer respons te krijgen bij het vinden van een Politieassistent besloten ze daarom een video te maken over de functie.

Door video in te zetten als middel om sollicitanten aan te trekken, vergrootten zij hun bereik. Met het gebruik van Crolinq nam de kans om daadwerkelijk iemand te vinden toe. De kijker van de video kwam in een mum van tijd op de vacaturepagina terecht en kon daar meteen op de functie reageren.

Het zal je dan ook niet verbazen dat de vacature is ingevuld.

> Bekijk de campagne pagina