FAQ

We kunnen ons voorstellen dat iets nieuws als Crolinq de nodige vragen oproept. 

We beantwoorden graag al jouw vragen over het verhogen van jouw conversie met video op Linkedin, Facebook, jouw website of nieuwsbrief. We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Heb je nog steeds vragen? Stuur een mail naar servicedesk@crolinq.com of bel Klaas op +31 65 47 28 858.

Je start een nieuwe Crolinq en plakt een Youtube of Vimeo-link in de campagne. Dit is de video die wilt tonen. Daarna typ de url van de landingspage in. Je upload je logo, past wat kleuren aan en de layout van de pagina. Als je tevreden bent over het resultaat klik je op ‘Publiceren’. Crolinq genereert nu een Crolinq-url (filmlinq) die je vervolgens in een organische post op Linkedin of Facebook kunt plakken. Een andere optie is om de embedded code die ook gegenereerd wordt te plakken in jouw website of nieuwsbrief. 

Je kunt inloggen met het door jou opgegeven e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kom je op het dashboard van Crolinq terecht waar de statistieken kunt inzien. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel kijkers zijn doorgestuurd, hoeveel keer de video bekeken is en op welke dagen. 

Crolinq werkt o.a. in Firefox, Chrome and Safari. Je kunt Crolinq gebruiken in organische posts op Linkedin en Facebook. In de toekomst komen daar wellicht nog meer socials bij. Het is goed om te weten dat Crolinq niet werkt in de betaalde advertenties van deze platformen.

Crolinq is bedacht door de Nederlandse filmaker Klaas van Eikeren (o.a. bekend van de bioscoopfilm POLDER) en ontwikkeld door een team van Nederlandse developers en designers.

De potentie van Crolinq is opgemerkt door het Nederlandse Strike – Business Builders. Zij helpen Crolinq om de volgende stap te maken. Het antwoord op deze vraag is dus een volmondig JA. En mocht je toch nog twijfels hebben. We zijn super bereikbaar. Bel bijvoorbeeld zelf even met de geestelijk vader van Crolinq. Klaas helpt je graag met Crolinq op weg. +31 65 47 28 858. 

Jazeker! Kom met ideeën over hoe we Crolinq nog beter kunnen maken of wat kunnen doen om Crolinq nog eenvoudiger te maken. De beste ideeën bespreken we met ons team en zetten we vervolgens in onze ontwikkelagenda. 

Stuur jouw ideeën naar servicedesk@crolinq.com.